Beach Resorts
Watersportvakantie Nederland

Watersportvakantie Nederland

  • Vakantieparken op prachtige locaties
  • Verblijf in luxe accommodaties
  • Volop watersportmogelijkheden

Watersporten tijdens jouw vakantie

Ben je een watersportliefhebber? En wil je tijdens jouw vakantie het liefst jouw favoriete hobby uitoefenen? Geniet dan van een watersportvakantie in Nederland bij Beach Resorts. Onze resorts zijn gelegen op zeer bijzondere locaties aan het water. De ligging aan het water maakt de vakantieparken dé ideale vakantiebestemming voor watersportliefhebbers. Tijdens jouw watersportvakantie in Nederland verblijf je in een luxe accommodatie met veelal een schitterend uitzicht over het water. Wist je dat je ook last minute kunt genieten bij ons? Wie weet mogen we je dit weekend al verwelkomen!

Jouw watersportvakantie bij Beach Resorts

Voor een watersportvakantie hoef¬†je niet ver te reizen. Alleen al in Nederland zijn de mogelijkheden eindeloos. Een unieke watersportvakantie beleef¬†je bij Beach Resorts. Je¬†kunt in de omgeving van onze resorts onder andere windsurfen, kano√ęn, suppen, zeilen, kitesurfen, vissen of varen met jouw eigen boot of sloep. Heb¬†je geen eigen boot of sloep? Geen probleem, want deze kun¬†je ook bij ons huren. Dankzij de vaak ideale diepte van het water is een watersportvakantie bij Beach Resorts er niet alleen een voor gevorderden, maar ook voor beginners. Wil¬†je even niet actief zijn? Dan kun¬†je natuurlijk ook gewoon lekker ontspannen op de heerlijke stranden. Maak een strandwandeling, neem een verfrissende duik in het water of ontdek gezellige watersportplaatsen.

Onze parken voor een watersportvakantie¬†‚§Ķ

Waar verblijf jij tijdens jouw watersportvakantie?

Tijdens jouw watersportvakantie verblijf je in een luxe accommodatie bij één van onze Beach Resorts. Je hebt onder andere de keuze uit appartementen, bungalows, villa's en hotelkamers. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 10 personen en zorgen ervoor dat je na een lekker dagje watersporten helemaal tot rust kunt komen. Je kunt jouw accommodatie boeken met verschillende opties, waaronder een aanlegsteiger voor jouw eigen of gehuurde boot. Wil je écht even ontspannen? Dan kun je een vakantiehuis met wellness boeken. Je beschikt dan bijvoorbeeld over een hottub, bubbelbad, infrarood sauna of Finse sauna. Kortom; de mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. Graag tot ziens bij Beach Resorts voor een watersportvakantie in Nederland!

Jouw vakantie in het kort:

  • Verblijf in luxe resorts
  • Op unieke locaties aan het water
  • Bungalows, villa's, appartementen en hotelkamers
  • Voor maximaal 10 personen
  • Mogelijk met wellness
  • Ook huisdiervriendelijke accommodaties

Wat mensen ons vroegen¬†‚§Ķ

ūüĆä Wat is een goede bestemming voor mijn watersportvakantie?

Voor een bestemming voor jouw watersportvakantie hoef je niet buiten Nederland te zoeken. In Nederland zijn namelijk volop mogelijkheden om te watersporten. De resorts van Beach Resorts bevinden zich allemaal aan het water, waardoor dit perfecte bestemmingen zijn voor een watersportvakantie. Je kunt er bijvoorbeeld kitesurfen, zeilen, suppen, windsurfen of met een bootje varen. Wanneer kom jij genieten in een vakantiehuis aan het water bij Beach Resorts?

ūüźē Kan ik ook met mijn hond terecht bij Beach Resorts voor een watersportvakantie?

Zeker! Bij Beach Resorts heb je een ruime keuze uit accommodaties die geschikt zijn voor een vakantie met jouw hond. Kies voor een accommodatie met eigen tuin of een die zich direct aan het strand bevindt. Je hond kan heerlijk genieten op het strand, mits jouw hond aangelijnd is. Tevens is er vlak bij onze resorts een hondenlosloopgebied met diverse kleine strandjes waar jouw hond ook het water in mag. Wanneer kom je een watersport vakantie vieren met jouw hond?