Beach Resorts
Visvakantie Nederland

Vier jouw visvakantie in Nederland

  • Vrijstaande vissersvilla's
  • Ruime vissteiger aan het vaarwater
  • Gave strand- en watersporten mogelijk

Vakantiehuis met vissteiger in Nederland

Wil je op visvakantie waar je kunt vissen vanuit jouw vakantiehuis? Boek dan één van de accommodaties van Beach Resorts die direct aan het water liggen en beschikken over een ruime vissteiger! Vanuit jouw vakantiehuis met vissteiger kun je gratis de hele dag door vissen in het vaarwater. De villa's zijn ruim ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Ook als je verblijft in accommodaties zonder vissteiger kun je gerust op visvakantie gaan bij Beach Resorts. Het strand ligt op korte afstand van jouw verblijf en biedt de mogelijkheid om watersport te beoefenen tijdens jouw visvakantie in Nederland. Dus je verveelt je geen moment tijdens jouw verblijf aan het viswater!

Bekijk onze vakantiehuisjes met vissteiger⤵

Waarover beschikken de huisjes aan het viswater?

Een gedeelte van de vakantiehuizen bij Beach Resorts zijn direct gelegen aan het water en hebben een vissteiger tot hun beschikking. Dit maakt het gratis vissen op onze vakantieparken met viswater erg gemakkelijk. De vrijstaande accommodaties beschikken over een open keuken, slaapkamers met comfortabele bedden, een ruime zithoek en optioneel een terras boven het water. De vissersvilla's aan het water beschikken zelfs over een sauna, voor ultieme ontspanning tijdens jouw vakantie.

Vakantiehuisjes aan viswater⤵

  • Vissteiger aan open vaarwater
  • Vissersvilla's met sauna
  • Ruime en vrijstaand
  • Ingerichte keuken

To do's tijdens jouw visvakantie in Nederland

Vissen in het open vaarwater vanaf jouw eigen vissteiger is niet het enige wat je kunt doen tijdens jouw visvakantie bij Beach Resorts, ook vissen in het IJsselmeer behoort tot de mogelijkheden. Ook is het strand op korte afstand van jouw accommodatie waar je diverse strand- en watersporten kunt beoefenen, maar ook even heerlijk uitwaaien op het strand behoort tot de mogelijkheden. Bij Beach Resorts kun je een fiets huren en de omgeving verkennen, heerlijk genieten in de horecagelegenheden en een balletje slaan op de tennisbaan. Kortom, je verveelt je geen moment op onze vakantieparken met viswater!

Dit vinden onze gasten⤵

378 beoordelingen
9,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,4.

Wat vroegen mensen ons?

Wat is er te doen nabij onze vakantieparken met viswater?

Onze vakantieparken met viswater bevinden zich in een waterrijke omgeving. Het strand is op korte afstand van jouw vakantiehuisje met viswater. Je kunt dus volop genieten van gave strand- en watersporten, maar ook de omgeving verkennen met de fiets behoort tot de opties!

Waarover beschikken de huisjes met vissteiger?

Als je verblijft in één van de vakantiehuisjes met vissteiger, dan beschik je over een vrijstaande accommodatie direct aan het water. Er is een open keuken aanwezig, slaapkamers met comfortabele bedden en een ruime woonkamer die grenst aan het terras!