Beach Resorts
Nazomeren in september

Vier vakantie in september

 • Accommodaties aan het water
 • Mogelijk met privé wellness
 • Rust en ruimte tijdens jouw vakantie

Heerlijk nazomeren in september aan het water

Voordat je het najaar tegemoet gaat nog even genieten van het échte vakantiegevoel aan het water... Klinkt goed toch? Kom heerlijk nazomeren bij Beach Resorts Makkum. Vermijd het hoogseizoen en geniet optimaal van de rust en ruimte aan het water. Verblijf in één van onze luxe en ruim ingerichte vakantiehuizen voor maximaal 10 personen. Dankzij de verschillende activiteiten en faciliteiten hoef je zich geen moment te vervelen tijdens jouw vakantie. Beoefen één van de vele watersporten zoals zeilen of speel een potje minigolf. Leuk voor jong en oud! Of maak tijdens jouw vakantie een fiets- of wandeltocht in de prachtige omgeving of kom heerlijk uitwaaien op het strand van Friesland.

Vind hier jouw vakantie in september⤵

Wat is er te doen in september in Friesland?

Friesland heeft het hele jaar door genoeg te bieden! Als het weer mee zit kunt je natuurlijk genieten op of in het water en de meest uitdagende watersporten beoefenen. Huur een boot, vaar over het IJsselmeer en leg jouw boot aan aan bij de aanlegsteiger van jouw vakantiehuis. Wilt je tijdens jouw vakantie in september de uitdaging van de watersport aan gaan? Op het IJsselmeer kunt je de meest gave watersporten beoefenen. Huur een fiets en ontdek de mooiste fietsroutes van Friesland. Is het een dag wat slechter weer? Ga er een dagje opuit en ontdek de veelzijdige omgeving rondom het pittoreske Makkum. Bezoek musea of ontdek de eeuwenoude rijksmonumenten. In onze vakantiehuizen met privé wellness kunt je helemaal tot rusten komen in de sauna of hottub. Al met al gegarandeerd een fijne vakantie voor jong en oud!

Waarom Beach Resorts Makkum?

 • Luxe villa's, bungalows of appartementen
 • Uitdagende watersporten op het IJsselmeer
 • Het hele jaar door plezier voor jong en oud
 • Prachtige omgeving met fiets- en wandelroutes
 • Accommodaties direct aan het water
 • Mogelijkheid tot privé wellness bij jouw vakantiehuis

Waarom vakantie vieren in september?

Vakantie vieren in september heeft vele voordelen! Buiten het hoogseizoen om is jouw vakantie voordeliger en is het ook nog eens een stuk rustiger. Hierdoor kunt je optimaal genieten van jouw vakantie, de rust van de omgeving en de fijne sfeer van Friesland. In september is het bovendien vaak nog heerlijk weer voor watersporten en om andere activiteiten te ondernemen zoals fietsen. Een combinatie van rust, ruimte en aangename temperaturen maken september een perfecte maand voor een heerlijke vakantie aan het water.

  Buiten het hoogseizoen
  Voordelige tarieven
  Aangename temperaturen

Hier kunt je ons vinden!

Veelgestelde vragen van eerdere gasten

🛀🏼 Zit er een sauna of jacuzzi bij het vakantiehuis?

Bij Beach Resorts Makkum heeft je de keuze uit verschillende vakantiehuizen met privé wellness! Dat is pas echt ontspannen tijdens jouw vakantie. Zo bieden wij luxe vakantiehuizen met een Finse sauna, infrarood sauna, hottub of bubbelbad. Dat wordt gegarandeerd een relaxte vakantie aan het water in Friesland!

🏄🏼‍♀️ Welke watersporten kan ik allemaal beoefenen?

Naast het huren van een boot zijn er allerlei uitdagende watersporten te beoefenen tijdens een verblijf bij Beach Resorts Makkum. Windsurfen, kitesurfen, suppen, kanoën en zeilen zijn slechts een paar van de andere mogelijkheden wanneer je graag actief bezig bent op het water. U kunt bij de receptie terecht voor meer informatie over deze activiteiten en de bootverhuur.